Robert till SR-sida

Välkomna till en annan värld.

Så fort du kört över bron känns det, något är på gång. Landskapet blir plattare och ljuset förändras, det händer något speciellt. Nya siluetter dyker upp  -väderkvarnar, uråldriga slott och fantastiska enbärsbuskar. Det känns verkligen som att du är i ett annat land.
Historiskt sett var Öland scenen för kunglig makt, pirater och doften av guld. Idag är det en plats för människor som älskar sol, hav, äventyr och festligheter.

En armada av mullrande Harleys som samlas från hela Europa är den vanliga signalen för ett hejdundrade party – en stolt tradition och reflektion över vår livsstil som du och din hoj kan bli del av.

Så börjar det.
Tre scener som erbjuder allt vad du vill höra i fråga om musik, rock, blues, eller country. Där kommer finnas en stor blandning av mat och öl dygnet runt, nästan. Medans havet och himlen erbjuder den perfekta bakgrunden till allt.

Öland, ön och landskapet, finns runt omkring dig, med charmiga landsvägar både längs med och tvärsöver ön, med sin kalkstensnatur. Där är betande får och hästar, historiska byar och fascinerande uråldriga ruiner.

Kom och upplev Solen och Vindens ö!

Återigen Varmt Välkommen!
Med vänliga hälsningar
Robert Bodin President,
Harley-Davidson Club Sweden

BildekorFrilagd

UNDERHÅLLNING

Musik och annan underhållning, samt ett shoppingstråk finns på och runt fritidsområdet

På campingplatsen kan man låta sig underhållas av dagliga shower av HillbillyBarn-artister. Det säljs även förfriskningar långt in på kvällen. Förutom portabla toaletter finns det även en släpvagn med toaletter och duschar på campingplatsen. Man kan även campa på gräsmattan i stugbyn. Det finns en serviceverkstad längs vägen som leder till ingångsporten, ett par hundra meter från rallyområdet.

Kontakta oss

Du kan använda vårt feedbackformulär nedan. Vi svarar på dina frågor när du använder det.