Robert till SR-sida

FH-DCE Super Rally® 2020 INSTÄLLT!

Tyvärr behöver vi meddela Er att vi inte kommer genomföra FH-DCE Super Rally® 2020.

Flera tecken på samhällsspridning av Covid-19 sker just nu i världen och flera länder har infört ett antal restriktioner för att förebygga medmänniskors risk att bli smittade. För att sätta din och andras hälsa och välmående i första hand ställer vi in FH-DCE Super Rally®.

Vi vill inte medverka till ökad smittspridning.

Detta är oerhört tråkigt men vi hoppas på Er förståelse för detta beslut.

Vi kommer istället att genomföra FH-DCE Super Rally® 1-5 juni 2022 efter bifall på kommande FH-DCE presidentmöte i november. Anledningen till att vi inte ansöker till 2021 beror på att vår broder-klubb i FH-DCE, Harley-Davidson Club Hellas, har kommit för långt med sina förberedelser.

Ni som har bokat stugor har naturligtvis kvar dessa till 2022.

Återigen så ber vi er om förståelse för detta tuffa beslut. Nu sätter vi siktet på 2022 och kommer jobba stenhårt med att genomföra FH-DCE Super Rally® 2022 på Lundegårds Camping.

Info angående det inte blir någon träff under pingsthelgen på Lundegårds camping.

Tyvärr måste vi meddela att träffen som kanske kunde blivit av, inte blir av. Det är fortsatt en spridning av Covid-19 viruset i Sverige och man får inte träffas mer än 50 personer samtidigt. Så för din och andras hälsa kommer inte någon träff att arrangeras under pingsthelgen på Lundegårds camping i år. Campingen kommer vara öppen och följer naturligtvis rekommendationer från myndigheterna.

Frågor via e-mail:

info@superrally.se

president@hdcs.se

Med vänliga hälsningar

Styrelsen Harley-Davidson Club Sweden

Genom President Robert Bodin

Harley-Davidson Club Sweden

Kontakta oss

Du kan använda vårt feedbackformulär nedan. Vi svarar på dina frågor när du använder det.

Du som vill göra reportage om SR 2020 för en tidnings räkning kan kontakta info@superrally.se om pressackreditering. Pressackrediteringen ger dig tillträde till Super Rallyts område. Träffen börjar den 27/5 kl. 12.00 och slutar den 31 maj kl. 15.00.